У БЮТ розкрили "програму максимум" на найближчий час

П'ятниця, 16 травня 2008, 13:59

Блок Юлії Тимошенко погоджується розглядати наступного тижня державну програму приватизації до розгляду питання зміни керівництва Фонду держмайна.

Про це сказав у коментарі журналістам лідер фракції БЮТ Іван Кириленко, відповідаючи на запитання про "програму максимум" у діяльності ВР на наступний тиждень.

Він зазначив, що програма приватизації "вже пройшла комітети, і просять розглянути – то треба розглядати".

"Тобто раз поставлена умова, що спочатку програма приватизації, а потім зміна керівництва (ФДМ) – будь ласка", - заявив Кириленко.

При цьому він наголосив, що БЮТ сподівається, що наступного тижня Верховна Рада таки проголосує за зміну керівництва Фонду держмайна.

"Програма максимум – це, насамперед, вирішення кадрових питань. Політична сила, яка взяла на себе відповідальність, повинна мати доступ до кадрових питань для того, щоб потім відповідати по повній мірі. Тому, безумовно, Фонд держмайна – на наступний тиждень", - сказав Кириленко.

Відповідаючи на запитання щодо необхідності розгляду ініційованих БЮТом змін до Конституції, лідер фракції БЮТ нагадав, що пропозиції його політичної сили з цього приводу готові.

"Наступного тижня, якщо, дай Бог, все піде нормально, ми поговоримо і за зміни до Конституції – бо я сказав, і Яценюк вчора говорив, про те, що криза інституціональна, і це означає, що проблеми в гілці влади, де працюють дві структури, які конкурують між собою", - зазначив Кириленко.

"Цього не повинно бути. Повинна бути єдина структура", - заявив лідер фракції БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування