Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк заставила власну квартиру, щоб виплатити зарплати

П'ятниця, 16 травня 2008, 15:59

Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко оформила позику під заставу власної квартири для забезпечення працівників фонду зарплатою до вирішення питання фінансування ФДМ у Державному казначействі.

Гроші працівники отримують відповідно до бухгалтерських відомостей про нарахування оплати праці, повідомляє прес-служба відомства.

"Усі заяви народного депутата Портнова про те, що він надав якісь там розпорядження про фінансування фонду – це блеф, і до речі, дуже цинічний", - нагадує прес-служба слова Семенюк-Самсоненко.

За словами голови ФДМ, у Держказначействі "прекрасно розуміють, що немає жодних правових підстав для того, щоб відкривати рахунки фонду на нелегітимного Портнова".

"Там добре знають, що доручення прем'єр-міністра, хай навіть з трьома його підписами, не є нормативно-правовим актом", - зазначила Семенюк-Самсоненко.

"Такими актами є постанови та розпорядження Кабміну, а не особисті шпаргалки. І добре знають, що виконання таких доручень має серйозні правові наслідки", – підкреслила вона.

"За інформацією, яка є у мене, ніяких карток на підписи Портнова у казначействі не заведено, бо це суперечить чинному законодавству", - заявила голова ФДМ.

"Він фізично не може провести жодних платежів, так як і не може фізично провести жодного легітимного конкурсу з продажу державних пакетів акцій, і взагалі жодних операцій, пов'язаних з діяльністю ФДМ", - додала вона.

Семенюк-Самсоненко нагадала, що у четвер президент Віктор Ющенко видав указ, "яким розпорядився забезпечити належне фінансування фонду, і зараз вирішуються всі технічні питання".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...