Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький обізвав Турчинова професійним провокатором

П'ятниця, 16 травня 2008, 16:17

Мер Києва Леонід Черновецький, зареєстрований кандидатом у мери, вважає першого віце-прем'єр-міністра, також зареєстрованого кандидатом у мери Києва, Олександра Турчинова професійним провокатором.

Про це Черновецький сказав журналістам, повідомляють Українські новини.

"Він (Турчинов) - професійний провокатор... Правда, при цьому він людина віруюча і сподівається, напевно, на те, що йому всі гріхи простяться", - сказав Черновецький.

Мер додав, що його опоненти проводять багато провокацій на його адресу, захиститися від яких складно.

При цьому він заявив, що не хоче обговорювати кожну провокацію й взагалі говорити про опонентів, тому що вони вже давно йому програли.

Однією із провокацій Черновецький назвав заяви опонентів, що нібито блок його імені поширює серед виборців продуктові набори із простроченим строком придатності.

"Під час виборів роздавати продуктові набори - недобре, тим більше - неякісні... Блок Черновецького під час виборів не порушує законодавство - ніяких продуктів і ніяких грошей не пропонує", - додав мер.

Він підкреслив, що все, що міг зробити, зокрема, виділяти матеріальну допомогу малозабезпеченим, він уже робить регулярно незалежно від виборів.

Також серед провокацій проти себе взагалі в житті Черновецький назвав стеження, прослуховування телефонів і чутки про можливий замах на нього.

Як відомо, Турчинов обвинувачує Черновецького в спробах обмеження доступу киян на виборчі дільниці на виборах мера столиці й Київради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування