Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У НУ-НС сказали, коли Тимошенко може продавати ОПЗ

Субота, 17 травня 2008, 14:20

Одеський припортовий завод може бути приватизований тільки після затвердження парламентом держпрограми приватизації і ухвалення змін до бюджету на 2008 рік.

Таку думку висловив у ході брифінгу в Одесі лідер фракції "Наша Україна - Народна самооборона" В'ячеслав Кириленко в суботу.

"Я упевнений, що будь-яка приватизація повинна регулюватися законом. Таким законом повинна стати програма приватизації. Разом з тим, цей документ не передбачає, куди будуть спрямовані ці гроші. Для того, щоб зрозуміти це, необхідно ухвалити зміни до бюджету-2008", - пояснив він.

Крім того, на його думку, будь-який інвестор, який може купити ОПЗ, повинен розуміти, що в існуючих умовах нестабільності, ця приватизація може бути оскаржена, у тому числі, і в суді.

***

Крім того, Кириленко повідомив, що демократична коаліція може підняти питання про проведення позачергових виборів у Харкові.

"Питання про позачергові вибори в Харкові не зняте з порядку денного. Це наша передвиборна обіцянка, і ми виконуємо наші зобов'язання", - заявив він.

Разом з тим, депутат підкреслив, що крім Києва і Харкова, питання про позачергові вибори місцевої влади в інших регіонах у парламенті розглядатися не буде.

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування