У Донецьку міліція побила помічника депутата від БЮТ

Субота, 17 травня 2008, 15:36

У районному Ворошилівському суді Донецька співробітники підрозділу "Грифон" побили помічника депутата від БЮТ, журналіста газети "Острів" Ігоря Нежурка.

Про це повідомляє прес-служба Донецької організації БЮТ.

За даними прес-служби, Нежурко був присутній на судовому процесі як журналіст, і хоча процес не був закритим, суддя вимагав покинути зал засідань.

"Після спроби журналіста поцікавитися причиною заборони, співробітники підрозділу "Грифон", за вказівкою судді, вивели його з залу засідання і нахабним чином побили", - йдеться в повідомленні.

У БЮТ заявляють, що Нежурко попередньо представився помічником народного депутата і журналістом, пред'явив підтверджуючі документи, "однак, це жодним чином не впливало на охоронців".

У результаті побиття Нежурко одержав струс мозку, численні гематоми і був у непритомному стані доставлений машиною "Швидкої допомоги" з будинку суду в найближче травматологічне відділення.

У зв'язку з відсутністю Донецької прописки, після надання першої медичної допомоги, у госпіталізації йому було відмовлено.

"Колеги Ігоря Вікторовича відвезли його додому в Горлівку, де в суботу його стан різко погіршився. Невідомою залишається доля мобільного телефону журналіста, що був зірваний одним зі співробітників "Грифона" і зник у невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

"Грифон" є підрозділом судової міліції.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування