У "Регіонах" теж натякають, що БЮТ готується до зриву виборів

Субота, 17 травня 2008, 15:51

Кандидат в мери Києва від Партії регіонів Василь Горбаль не виключає, що буде здійснена спроба зірвати вибори в Києві.

На його думку, те, що зараз відбувається у столиці свідчить про те, що ініціатори виборів “розуміючи невідворотність свого програшу” готують шляхи до відступу.

“Формальних причин достатньо, кампанія ведеться з порушеннями, це і очевидне перевищення передвиборчого фонду деяких кандидатів і відсутність реєстру виборців, що, без сумніву, позначиться на списках, і територіальна виборча комісія уже не вкладається у відведені терміни, крім того у судах до сих пір залишаються невідкликані позови”, - зазначив Горбаль, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

При цьому він нагадав, що не одноразово висловлював припущення, що і Блок Черновецького і Блок Юлії Тимошенко зацікавлені у зриві цих виборів.

"Тому що жодній з цих сил не вдасться монополізувати владу в столиці, а зараз на фінальній стадії кампанії у БЮТ очевидно зрозуміли, що шансів на перемогу ще менше, ніж було на початку кампанії, і не виключено, вони спробують якимось чином пом’якшити свій київський провал”, - сказав Горбаль.

Як відомо, раніше голова Комітету виборців України заявляв, що зрив виборів вигідний БЮТ. У свою чергу БЮТ спростовував таку інформацію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування