Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вибачилася перед Ющенком за блокаду

Неділя, 18 травня 2008, 21:03

Глава секретаріату президента Віктор Балога вважає справжніми причинами блокування роботи парламенту збоку БЮТ їхнє бажання змінити Конституцію.

"Причини, які призвели до кризи – це бажання змінити Конституцію. Але у зв’язку з тим, що кожна велика політична сила не хоче йти на повідку у другої політичної сили, тому і зрозуміло, що це фальстарт. Те, що відбулося у вівторок – це фальстарт, не більше", - сказав Балога в інтерв’ю 1+1, коментуючи ситуацію у парламенті.

Водночас Балога заявив, що прем’єр Юлія Тимошенко "фактично зробила перше вибачення перед президентом" за блокування збоку БЮТ послання Віктора Ющенка до Верховної Ради.

Коментуючи інформацію про домовленість БЮТ з Партією регіонів щодо внесення до парламенту спільного проекту змін до Конституції, він сказав:

"Не хочу припускати, що та чи інша сила домовилася зменшити повноваження президента. Це не піти на базар і домовитись про те, щоб купити дешевше, це набагато серйозніше. Питання стоїть про Конституцію. Якщо хтось думає, що можна сісти і за один вечір домовитися і змінити терміново у першому і другому читанні Конституцію, це неправда і я не хотів би на цю тему дискутувати".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування