Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк хоче отримати помічників

Понеділок, 19 травня 2008, 11:41

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк закликає парламентарів нарешті дообрати керівництво парламенту.

"Треба нарешті завершити формування президії Верховної ради, а саме обрання заступників. Визначайтесь будь ласка, коли це відбудеться", - сказав він на початку погоджувальної ради в понеділок.

За словами Яценюка, він готовий внести це питання в порядок денний в будь-який момент.

Крім того, він закликав депутатів, до узгодженого рішення стосовно державної програми приватизації, відповідних змін до бюджету, а також кадрових призначень по Фонду держмайна.

"Закон про заборону приватизації навряд є ринковим, і тому необхідно дуже серйозно подумати на предмет того, чи необхідно взагалі ставити його на порядок денний", - сказав Яценюк.

"Він стоїть, він проголосований, однак я би радив піти більш економічно обґрутнованим шляхом, тобто шляхом розгляду відповідних законопроектів без заборони на приватизацію, тому що це навряд буде позитивним сигналом для інвесторів", - зазначив спікер.

Водночас згідно з розкладом засідань Верховної ради, у порядку денному на вівторок передбачено розгляд змін до закону про державний бюджет.

Крім того за скороченою процедурою заплановано розглянути проект постанови про звільнення Валентини Семенюк з посади голови ФДМ.

 А також проект постанови про внесення змін до регламенту Верховної ради за авторством регіонал Олександра Єфремова. Очевидно це стосується обрання віце-спікеру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування