Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко сказала, коли вдруге продасть Одеський припортовий

Понеділок, 19 травня 2008, 13:21

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що уряд визначиться з подальшими кроками щодо приватизації Одеського припортового заводу після зборів коаліції.

Про це Тимошенко заявила після закінчення засідання уряду, аргументуючи бажання захистити від переслідування людей, причетних до цього процесу.

"Ми домовились, що захищаючи людей, проти яких порушені кримінальні справи, і захищаючи чесне ім'я прозорої приватизації, перенести всі намічені на завтра конкурсні процедури", - сказала Тимошенко.

"Ми не будемо робити кроки, поки уряд не з'ясує, як ми рухаємось далі, поки не проведемо засідання демократичної коаліції, поки не повернемося до коаліційної угоди", - сказала Тимошенко.

Події навколо Одеського припортового Тимошенко назвала "продовженням технології Банкової на знищення уряду і переформатування коаліції".

При цьому Тимошенко висловила впевненість, що "завод буде приватизований по-чорному".

Водночас Тимошенко заявила, що не збирається у відставку. "Забудьте про відставку уряду. Демократична коаліція не піде на поводу у кланів і олігархів", - зазначила вона.

На питання, чи після всього вона відмовиться підтримувати Ющенка на виборах президента, вона відповіла:

"Говорити про президентську компанію дуже передчасно. Не про кандидатури, а про вибори. Кожному треба робити свою справу", - сказала вона.

На питання, чи готовий БЮТ запропонувати іншу кандидатуру на керівництво фонду замість Андрія Портнова, Тимошенко назвала його "професійною людиною, яка вміє відстояти свою позицію".

"Я б хотіла, що на цій посаді працювала ця людина, і я хотіла б нагадати, що в коаліційній угоді написано, що ніхто не має права ревізувати кандидатури, запропоновані учасниками коаліції", - сказала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...