Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Горбаль оголошує війну мобілкам на виборах

Понеділок, 19 травня 2008, 15:27

Кандидат на посаду столичного мера від Партії регіонів Василь Горбаль пропонує усім учасникам виборчої кампанії підписати Меморандум про неприпустимість підкупу виборців.

Про це він заявив у понеділок під час прес-конференції, повідомляє прес-служба київського осередку Партії регіонів.

Горбаль зазначив, що деякі учасники виборчої кампанії використовують технологію, коли виборцям пропонуються гроші за підтримку певного кандидата, а в якості підтвердження виборець повинен сфотографувати свій бюлетень.

"З огляду на те, що до нас надходить чимало повідомлень про те, що основним методом контролю за голосуванням на київських дільницях пропонується багатьма політичними силами використання мобільних телефонів, ми пропонуємо провести акцію 25 травня, під умовною назвою "Ні мобілкам у кабінках", - сказав Горбаль.

За його словами, суть акції полягає в тому, щоб заборонити на виборчих дільницях користуватися телефонами, у яких є фотоапарат чи відеокамера.

Окрім цього Горбаль має намір звернутися до ТВК і пропонуватиме, щоб у день голосування у всіх виборчих дільницях Києва повісити плакат "Ні мобілкам у кабінках".

"Я планую цю норму зареєструвати у вигляді законодавчої ініціативи, і хоча зрозуміло, що до виборів жодна подібна ініціатива не буде прийнята, але після виборів ми повинні проаналізувати прорахунки і внести відповідні зміни в законодавство", - сказав Горбаль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...