Луценко: З Київради виходять ноу-хау корупційних схем

Вівторок, 20 травня 2008, 08:06

Лідер "Народної самооборони", №1 виборчого списку "НУ-НС" на виборах до Київради Юрій Луценко називає нинішню Київраду джерелом "ноу-хау корупційних схем" і "локомотивом популізму".

Про це він заявив в ефірі "5 каналу" в понеділок, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"З Київської ради виходять ноу-хау корупційних схем, а потім вони тиражуються по інших містах України", - заявив Луценко, який очолює Міністерство внутрішніх справ.

Міністр зазначив, що як тільки в Києві "придумали псевдо-студентські кооперативи, ця схема пішла по всій країні". Тому, переконаний він, легше такі схеми перекривати в Київраді, ніж потім ловити подібні схеми по всій країні.

"Те, що відбувається в Києві, тиражується потім по інших містах. Так мені легше її закрити раз і назавжди там, ніж потім по всій країні ловити цю схему", - сказав Луценко.

Як приклад подібних схем, він навів випадок, що стався із 500 га Потьомкінського історичного парку в Кіровограді, територію якого було розділено на підставних осіб та залежних робітників. На щастя, за словами Луценка, в міліції та прокуратурі знайшлися "принципові люди, які це діло прикрили".

Луценко переконаний, що Київ варто зробити взірцем для іншим міст, "бо Київ – локомотив реформ".

"Сьогодні ж він став локомотивом популізму, безвідповідальності та корупції", - наголосив політик.

"Якби на прикладі Києва показати, як повинна жити країна, то я впевнений, що це було б відповідальне завдання для будь-якого політичного лідера", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування