БЮТ очікує "навали брудних технологій" наступного тижня

Вівторок, 20 травня 2008, 08:35

Представники Блоку Юлії Тимошенко заявляють про застосування брудних технологій з боку своїх опонентів під час передвиборчої кампанії в Києві.

Про це повідомив на прес-конференції в УНІАН у понеділок народний депутат від БЮТ, голова Оболонського районного виборчого штабу БЮТ на виборах столичного міського голови та депутатів Київради Остап Семерак.

"В останній тиждень перед виборами ми очікуємо, що навала тих брудних технологій, пасквілів і брехні, котра супроводжує в Києві передвиборчу кампанію, і стосується нашої команди, буде посилюватися", - сказав він.

Зокрема, за словами Семерака, зараз певні особи в столиці обходять помешкання киян і займаються "умовним підкупом виборців".

Вони представляючись представниками районних чи міського штабів БЮТ, беруть у виборців копію паспортів, підписують угоди про те, що за їхнє голосування в підтримку кандидата в мери від БЮТ Олександра Турчинова, чи БЮТ, обіцяють виплатити 300 грн. Ці кошти ніби мають бути виплачені в інформаційних наметах, або районних штабах.

"Лише в Оболонський районний штаб за минулий тиждень прийшла сотня таких людей, які вимагали віддати їм ті кошти, які начебто представники штабу БЮТ пообіцяли", - повідомив Семерака.

Він наголосив: "Ніхто з БЮТ не займається пошуком людей, які прийдуть і проголосують за якісь матеріальні блага".

За інформацією Семерака, за людьми, які займаються згаданим "підкупом виборців" стоїть Блок Черновецького.

"Ниточки ведуть до політичного блоку теперішнього мера Києва Черновецького", - сказав депутат і додав, що про це поінформовано правоохоронні органи.

Інша чергова брудна технологія, як повідомив Семерак, - розповсюдження фальшивих випусків газет з неправдивою інформацією.

Зокрема, представникам БЮТ вдалося встановити типографію, де надруковано випуск фальшивої газети "Вечірні Вісті" від 9 травня, яка розповсюджувалась на станціях метро і інформаційних "лжепалатках" БЮТ і "містить суцільні пасквільні матеріали і неправдиву інформацію".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування