Агітатора Катеринчука зарізав донецький бродяга, що мив ноги в умивальнику

Вівторок, 20 травня 2008, 09:00

У Києві міліція затримала підозрюваного в убивстві агітатора Блоку Миколи Катеринчука.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у ЦГЗ ГУ МВС у Києві в понеділок пізно ввечері, міліція затримала підозрюваного в здійсненні цього злочину.

Чоловік зізнався, що завдав ножових поранень молодій людині.

До опівночі з понеділка на вівторок, затриманий знаходився в Печерськом районному управлінні Києва і давав свідчення.

Як заявив начальник Головного управління МВС України в Києві Віталій Ярема в ефірі "5 каналу" у понеділок увечері, "у 21.30 на залізничному вокзалі Києва був затриманий підозрюваний в убивстві агітатора блоку Катеринчука".

"У чоловіка вилучили ніж, яким він скоїв убивство. Затриманим виявився громадянин України, житель Донецька, 1954 р.н. Він два тижні перебував у Києві і вів бродяжницький спосіб життя", - розповів Ярема.

Раніше, в інтерв'ю "5 каналу", він повідомив, що інцидент між чоловіком і хлопцем відбувся в туалеті на станції метро "Арсенальна".

Хлопець зробив зауваження чоловіку, що мив ноги в умивальнику. Словесна перепалка переросла в бійку і чоловік наніс кілька ножових поранень хлопцю.

Як повідомили в понеділок ввечері в центрі громадських зв'язків ГУ МВС у Києві, о 19.14 у міліцію надійшло повідомлення від "швидкої допомоги" про те, що 19-річний хлопець у футболці з агітацією за Блок Катеринчука помер від ножових поранень у кареті швидкої допомоги. Стало відомо, що загиблий родом із Миколаївської області, у Києві учився.

У свою чергу, кандидат у мери Києва Микола Катеринчук закликає не вдаватися до політичних спекуляцій через убивство його агітатора. Таке повідомлення поширила в понеділок пізно ввечері його прес-служба.

"Від ножових поранень помер 19-річний хлопець, який агітував за Блок Миколи Катеринчука біля станції метро "Арсенальна". Фатальна смерть нашого агітатора - це страшне лихо насамперед для батьків, друзів, страшна звістка для всіх, хто знав загиблого, це трагедія усіх нас", - говориться в повідомленні.

Також Катеринчук шкодує про інцидент і обіцяє в будь-якому випадку не залишити без уваги родину убитого.

"Єдине, у що хочу вірити, щоб цей випадок жодним чином не був зв'язаний із політикою", - підкреслює кандидат у мери Києва

"Я звертаюся до всіх політичних сил і представників засобів масової інформації не спекулювати на людському горі і не перетворювати трагедію на фарс", - говориться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...