Регіони кажуть, що змінювати Семенюк "недоцільно"

Вівторок, 20 травня 2008, 09:32

Партія регіонів виступає проти зміни керівництва Фонду державного майна України.

Про це заявив в ефірі Радіо "Свобода" член фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко.

"Я думаю, що зараз питання про зміну керівника Фонду держмайна ставити передчасно. Тому що в умовах, коли йде протистояння, напевно було б недоцільно змінювати керівника Фонду держмайна", - заявив Мірошниченко.

У свою чергу, представник блоку "Наша Україна-Народна самооборона" Олександр Бондар в ефірі радіо зазначив, що не розуміє, чому Валентина Семенюк досі очолює Фонд держмайна.

"Просто навіть дивно, що вже пройшло більше півроку після виборів у парламент, а представник партії, яка не входить в коаліцію, яка знаходиться в опозиції, має таку впливову посаду в Фонді держмайна України", - сказав він.

Як відомо, Кабінет міністрів призначив виконувачем обов’язків голова Фонду держмайна представника БЮТ Андрія Портнова.

Президент Віктор Ющенко залишив на цій посаді Валентину Семенюк-Самсоненко, яка є членом Соціалістичної партії і була призначена на цю посаду ще за попереднього уряду.

Між тим, Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу відносно Портнова за фактом замаху на незаконну приватизацію. Як повідомив 19 травня ген прокурор Олександр Медведько, Генпрокуратура перевірила законність дій Портнова і виявила ознаки перевищення ним владних повноважень, які дестабілізували роботу ФДМ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...