Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ запевняють, що нікого, крім Портнова, навіть не розглядали

Вівторок, 20 травня 2008, 11:41

Член фракції БЮТ Наталя Королевська спростовує інформацію про нібито зміну кандидатури від БЮТ на посаду голови Фонду держмайна.

"Ця інформація не відповідає дійсності", - сказала вона в коментарі журналістам у вівторок у Верховній Раді.

За її словами, БЮТ у цьому питанні "визначився один раз і не змінював своєї думки про те, що Андрій Портнов має бути керівником Фонду держмайна".

"Інших пропозицій у фракції в нас не розглядалось", - запевнила Королевська.

Разом із тим, сам Портнов в інтерв’ю журналістам зазначив, що інформацію про нібито зміну кандидатури голови ФДМ "трохи перекрутили ЗМІ"

"Станом на вчорашній день я звернувся до прем’єр-міністра України з проханням визначитися з іншою кандидатурою на посаду керівника ФДМ або підтвердити це кадрове рішення (щодо призначення Портнова в.о. голови Фонду)", - зазначив Портнов.

"Це було пов’язано з тим, що я не хотів, щоб через мою особу не виконувалася дохідна частина бюджету і було блокування цього питання з боку однієї з фракцій коаліції", - пояснив він.

"Саме тому вчора (у понеділок) було проведено засідання фракції, це питання було розглянуто і по ньому було підтверджене раніше внесене кадрове рішення (щодо призначення Портнова в.о. голови ФДМ)", - додав БЮТівець.

Як відомо, газета "Дело" у номері за вівторок писала про те, що на посаду голови ФДМ у БЮТ може з'явитися нова кандидатура замість Портнова. Зокрема, за інформацією газети, компромісною кандидатурою між секретаріатом президента і Кабінетом міністрів могла нібито стати Наталя Королевська.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування