Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кільчицька так само володіє друкарнею, як і зоопарком

Вівторок, 20 травня 2008, 12:23

Заступник голови КМДА Ірена Кільчицька заперечує свою причетність до друкарні, на якій був надрукований фальшивий бойовий листок "Вечірні вісті".

Як повідомляє у вівторок прес-служба КМДА, так вона прокоментувала обвинувачення народного депутата від БЮТ Остапа Семерака.

"Інформація в ЗМІ про нібито мою причетність до підпільної друкарні є такою ж правдою, як і раніше розповсюджена неправда про те, що в мене є приватний зоопарк. Я категорично заявляю, що ні того, ні іншого в мене немає", - підкреслила Кільчицька.

"Це виключно передвиборний плід збудженої фантазії демагогів з БЮТ у передчутті їх політичного фіаско в Києві. Адже, щоб показати справжнє обличчя БЮТу, не потрібні ні фальшиві газети, ні підпільні друкарні", - заявила заступник глави КМДА.

Разом з тим вона відзначила, що не буде "витрачати свій час на судові розгляди з базіками і пустословами з БЮТ", оскільки вважає вирішення соціальних проблем киян більш важливою справою.

Як повідомлялося, у понеділок Семерак заявив, що знайшов друкарню, у якій був надрукований фальшивий номер "Вечірніх вістей", і що ця друкарня "у певному коліні" має відношення до Кільчицької.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування