Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий обіцяє Кличку "бій" у відповідь

Вівторок, 20 травня 2008, 12:38

Секретар Київської міськради Олесь Довгий заявляє про намір подавати позов проти Віталія Кличка з вимогою спростувати "безпідставні і неправдиві звинувачення" на адресу команди мера Києва Леоніда Черновецького та секретаря Київради особисто.

Про це він заявив у вівторок, 20 травня, коментуючи рішення Шевченківського райсуду Києва залишити без задоволення позовну вимогу Кличка до Київради зі скасування рішень Київради від 1 жовтня 2007 року.

"Сьогоднішнє рішення суду для мене не є несподіванкою, а лише зайвий раз підтверджує пустопорожність і необґрунтованість заяв Віталія Кличка", - зазначив Довгий, повідомляє прес-служба Блоку Леоніда Черновецького.

Секретар Київради підкреслив, що "неодноразово стверджував, що цей судовий процес ніколи не мав під собою правового підґрунтя".

"Навмисне багатомісячне затягування процесу, використання судової зали як публічного майданчика для піар-акцій і голослівних звинувачень на адресу київської влади і мене особисто – це все, чого прагнув від судового розгляду справи Віталій Кличко та його передвиборчий штаб", - підкреслив Довгий.

"Нашим наступним кроком буде позов до Віталія Кличка з вимогою спростувати безпідставні та неправдиві звинувачення і вибачитися перед киянами, депутатами Київради і переді мною особисто за весь той бруд і неправду, яка лунала під час розгляду справи", - сказав він.

Як відомо, Шевченківський райсуд Києва у вівторок, 20 травня, відмовився визнати незаконними і скасувати рішення Київради, ухвалені на сесії 1 жовтня 2007 року, за позовом депутата Київради Віталія Кличка.

Відповідно до позову Кличка, поданого в жовтні 2007 року, Київрада на сесії 1 жовтня ухвалила близько 700 рішень, більшість із яких ухвалювалась без наявності проектів у депутатів і без обговорення.

Крім того, приводом для позову Кличка послужив той факт, що на сесії, за його даними, були присутні менше 61 депутата, необхідних для ухвалення рішення.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування