Луценко вийшов з відпустки, щоб врятувати Київ

Вівторок, 20 травня 2008, 13:55

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє про вихід з відпустки для забезпечення належних умов під час голосування на виборах мера Києва і депутатів Київради.

Про це Луценко сказав у вівторок, виступаючи перед керівним та особовим складом столичної міліції, повідомляє УНІАН.

За його словами, спонукати до таких дій його змусили заяви деяких політиків про те, що начебто міліція на київських виборах застосовуватиме адміністративний ресурс.

"Ні я, ні генерал Ярема (начальник Головного управління МВС в місті Києві Віталій Ярема не закликаємо нікого віддавати свій голос за певну політичну силу", - сказав Луценко і наголосив: "Якщо хтось заявляє про ресурс, я спеціально сьогодні заходжу на посаду міністра внутрішніх справ, щоб забезпечити рівність при голосуванні".

Як відомо, Луценко очолює список блоку "Наша Україна – Народна самооборона" на виборах до Київради.

Луценко також повідомив, що міністерство внутрішніх справ посилило режим громадської безпеки у зв'язку з виборами в Києві.

"Посилений режим громадської безпеки. На вулицях також буде посилений режим. Ми підтягуємо підрозділи з навколишніх областей для того, щоб вибори пройшли в спокійній ситуації", - сказав Луценко, повідомляють Українські новини.

Він закликав лідерів політичних партій припинити ескалацію напруги в столиці.

Луценко попросив їх повідомити своїм агітаторам, щоб вони дотримувалися закону.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування