Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ перевіряє, чи готував Медведчук "Вавилон"

Вівторок, 20 травня 2008, 15:10

Служба безпеки порушила справу на проведення слідчої перевірки за зверненням київського тервибочкому щодо погроз на адресу її членів.

Про це повідомила на брифінгу в СБУ заступник керівника прес-центру відомства Лада Сафонова.

"У зв’язку із вчорашнім зверненням Київської міської ТВК служба безпеки порушила відповідну справу, опитані члени ТВК, оформлюються інші свідчення та докази у справі, організовано розшук зловмисників, які погрожували членам ТВК фізичною розправою", - сказала вона.

Водночас вона не змогла назвати прізвища людей, причетних до погроз і навіть їхні посади, пояснивши, що "триває слідча перевірка".

Крім того, за її словами, СБУ продовжує роботу щодо виявлення фактів фальсифікації на Київських виборах.

"Зокрема протягом останньої доби СБУ запобігла організації застосування технології "Вавилон" у Деснянському і Дніпровському районах Києва. Зірвано також злочинні наміри організувати серед студентів Університету ім. Шевченка підкуп голосів шляхом реалізації виборчої технології "карусель" голосування одним виборцем на кількох дільницях", - сказала вона.

Відповідаючи на питання, чи підтверджується попередня інформація про причетність до застосування технології "Вавилон" Віктора Медведчука, вона сказала, що "триває перевірка щодо причетності до цієї технології певних осіб і з цього приводу вже опитано низку людей".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...