Кріль каже правоохоронцям придивитися до Портнова ще пильніше

Вівторок, 20 травня 2008, 15:14

Глава партії "Єдиний Центр" Ігор Кріль вважає, що БЮТ підготував сценарій антиконституційного перевороту і вже починає втілювати його в життя.

Як повідомили УНІАН у прес-службі "Єдиного Центру" так він прокоментував заяви призначеного Кабінетом міністрів на посаду в.о. голови Фонду держмайна Андрія Портнова щодо порушення кримінальної справи стосовно нього.

"Брутальні висловлювання на адресу президента з боку представників БЮТ стають уже традиційними, і це насторожує. Є всі ознаки того, що Тимошенко готується до антиконституційного перевороту і вже почала робити реальні кроки у цьому напрямку", – сказав він.

За словами Кріля, "розуміючи, що напрацьований Віктором Медведчуком проект змін до Основного Закону приречений на провал у ВР", БЮТу не залишилося нічого іншого, як самотужки починати втілювати положення цього проекту у життя.

"Сумнозвісний юрист Портнов дозволив собі давати "фахову" оцінку діям Ющенка і навіть заговорив про кримінальну відповідальність президента. Якщо це не затьмарення розуму, то не що інше, як замах на конституційний лад країни", - вважає він.

"А за законом, оцінку подібним діям повинні давати відповідні правоохоронні органи", – зазначив депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...