Фільм за сценарієм Турчинова презентували у Каннах

Вівторок, 20 травня 2008, 16:25

У вівторок у кінотеатрі "Україна" відбувся допрем'єрний показ фільму "Ілюзія страху", знятого за однойменною книгою та сценарієм Олександра Турчинова.

Показ даного фільму також відбувся у понеділок на міжнародному Канському кінофестивалі, повідомляє прес-служба БЮТ.

В інтерв'ю журналістам Турчинов зазначив, що прізвище "Турчинов" може впливати на щось в урядових кабінетах, "але в Каннах впливу не має".

"У фільмі і в книзі я хотів довести, що проблеми людей також як і наші мрії та досягнення, якщо придивитись, - все це ілюзія. Замість влади і грошей людину не залишає страх жити, страх померти", - сказав перший віце-прем'єр.

Турчинов зазначив, що стрічка не є автобіографічною.

За повідомленням прес-служби, у фільмі "вперше у вітчизняному кінематографі використано велику кількість спецефектів, комп'ютерної графіки, масштабні історичні інтер'єри та костюми".

"Блискуча операторська робота метра європейського кіно Сергія Михальчука, зворушлива музика грузинського композитора Звіада Болквадзе (композитор співачки Ніно Катамадзе), режисура одного із найуспішніших українських режисерів Олександра Кирієнка демонструють високий рівень розвитку сучасного українського кіно", - додають в БЮТ.

Вихід "Ілюзії страху" у широкий прокат заплановано на жовтень цього року.

Сергій Михальчук відомий по роботах у фільмах "Мамай" Олеся Саніна, "Любовник" та "Мой сводный брат Франкенштейн" російського режисера Валерія Тодоровського.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування