ТИМОШЕНКО НЕ ВИКЛЮЧАЄ ІМПІЧМЕНТУ ЮЩЕНКУ?

Вівторок, 20 травня 2008, 21:16

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що Генпрокуратура змусила уряд поновити ліцензії компанії Vanсо.

Про це Тимошенко повідомила в ефірі 5 каналу у вівторок ввечері.

"Коли їхала до вас, то навіть Генпрокуратура, яка є власністю кланів, дала протест і примусила міністра поновити (ліцензію) і віддати знову цій компанії (Vanсо) шельф Чорного моря", - сказала Тимошенко.

"Це велике горе у України, що сьогодні на високому рівні у України немає кому захистити національні інтереси. А природній газ для України – це не просто національний інтерес. Саме наш уряд підняв це питання, бо ми ніяк в цих оборудках не задіяні і хочемо, щоб Україна мала природні ресурси і газ", - додала вона.

Відповідаючи на питання, чи можливо, що справа Vanсо є першим напівкроком до імпічменту президенту, Тимошенко сказала:

"Я можу говорити про це після того, як буде завершено міжнародне розслідування, бо афера такого масштабу жодна країна не бачила. Коли цілі моря здаються абсолютно на корупційній основі, а потім це оголошується ще як перемога України".

Вона припустила, що розслідування триватиме не більше місяця. "Там все настільки очевидно, що я думаю, багато часу для цього не потрібно", - сказала Тимошенко.

"Мені соромно, що українська влада здатна на такі речі. Нас дивляться, як на папуасів, які обмінюють злитки золота на брязкальця", - додала прем’єр.

Говорячи про ситуацію з ФДМ, Тимошенко сказала:

"Я дожила до того, що мій рідний президент, до якого я доклала максимум зусиль, порушив проти мене кримінальні справи, проти мого уряду, проти державного казначея за те, що ми хотіли закінчити з корупцією в ФДМ, а людина яка залишилась від попередньої влади – Семенюк – вона в честі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News