Тимошенко думає, що Ющенко не підпише її антиінфляційний закон

Вівторок, 20 травня 2008, 22:20

Прем’єр Юлія Тимошенко не виключає, що президент Віктор Ющенко не підпише антиінфляційні закони, ухвалені Верховною Радою.

Про це Тимошенко заявила у вівторок в ефірі 5 каналу.

"Найгірше, що було зроблено, це те, що закон про Кабінет міністрів, який ми проголосували в обмін на те, що будуть проголосовані антиінфляційні закони, був підписаний президентом за півгодини", - сказала Тимошенко.

"А той антиінфляційний закон, який обмежує націнки в супермаркетах..., цей закон не підписаний і досі. І я відчуваю, що взагалі він може бути президентом не підписаний", - наголосила Тимошенко.

"Шкода, що у нас чим гірші уряду створюють умови, тим краще", - додала Тимошенко.

Вона також заявила, що інфляційні процеси уповільнилися.

"Коли високі державні діячі складають руки рупором і кричать : "Рятуйтесь, інфляція", люди лякаються. Коли високі керівники держави свідомо кричать "Інфляція", вони свідомо її розкручують", - сказала Тимошенко.

"На сьогодні процеси уповільнюються, і ми дивимось з оптимізмом наші зобов'язання, ще 5-6 місяців і все стоятиме на своїх місцях", - зазначила вона.

Тимошенко також зазначила, що питанням курсу гривні до долара має опікуватися не уряд, а Національний банк.

"Що стосується курсу гривні і долара – це не площина уряду, це єпархія Нацбанку", - зазначила вона.

"І Національний банк діє так, як діє ринок, і робить такі рішення, які гривню захищають і гривню роблять конкурентною, тому питання про гривню – це більше до Нацбанку", - додала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування