Прихильників Партії регіонів теж намагалися отруїти неякісною гречкою

Середа, 21 травня 2008, 14:26

Прокуратурою Голосіївського району викрито групу осіб, які розповсюджували від імені Партії регіонів набори недоброякісних продуктів харчування.

За матеріалами дослідчої перевіркипорушено кримінальну праву за ст. 157 ч. 3 КК України (Перешкоджання здійсненню виборчого права), повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Крім того у Печерському районі 19 травня 2008 на вул. Інститутській співробітники міліції виявили факт розповсюдження друкованих матеріалів антиагітаційного змісту.

Як з’ясувалося, двоє громадян за винагороду розповсюджували антиагітаційну газету, в якій не було повних відомостей про установу, що її надрукувала.

За вказане правопорушення порушення стосовно цих громадян складено адміністративні протоколи.

На даний час працівники міліції встановлюють особу, на замовлення котрої розповсюджувалося зазначене видання.

За аналогічне правопорушення до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу уже притягнуто іншого громадянина, який 17 квітня 2008 року розповсюджував газету антиагітаційного змісту поряд з станцією метро "Дружби народів".

Минулого тижня прокуратура Голосіївського району Києва порушила кримінальну справу проти осіб, які підозрюються в тому, що протягом 12-15 травня "з метою виклику недовіри киян до Блоку Леоніда Черновецького і його дискредитації" поширювали від імені блоку набори недоброякісних продуктів харчування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування