Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У рідному місті Тимошенко вирішили, що всі її попередники були краще

Середа, 21 травня 2008, 14:59

Депутати Дніпропетровської міськради вимагають від прем'єра Юлії Тимошенко негайно внести на розгляд Верховної Ради поправки до держбюджету на 2008 рік, передбачивши збільшення на 30% субвенцій Дніпропетровську.

Відкритий лист до прем'єра депутати затвердили на засіданні міськради в середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Депутати також вимагають від Тимошенко "виділити обіцяні 1,5 млрд. грн.".

Лист зачитав депутат міськради, лідер коаліції більшості "Рідний Дніпропетровськ", керівник громадської організації "Громадська сила" Загід Краснов.

Він нагадав, що в січні цього року під час візиту в Дніпропетровськ Тимошенко "пообіцяла землякам 1,5 млрд. грн.".

"Ви підтримали будівництво метрополітену, дві станції якого повинні ввійти в строй до кінця цього року. Тільки на будівництво метро, за Вашими обіцянками, місто повинно одержати 890 млн. грн. Ви також виступили за будівництво Південної об'їзної дороги навколо Дніпропетровська, розвиток транспортної інфраструктури і вирішення інших питань, пов'язаних із проведенням у нашому місті чемпіонату Європи з футболу в 2012 році", - сказав він, відзначивши, що "ці слова так і залишилися порожніми обіцянками".

Депутати висловили незгоду і зі збільшенням відрахувань до держбюджету і зменшенням субвенцій з держбюджету.

"З приходом Вашого уряду Дніпропетровську встановлений план відрахувань до держбюджету вдвічі більше. З міської скарбниці повинно піти 290,5 млн. грн., а обсяг передбачуваних субвенцій зменшився на 55 млн. грн. і склав 322, 5 млн. грн.", - йдеться в листі.

"Жоден Ваш попередник, Юліє Володимирівно, не дозволяв собі поводитися подібним чином - вимагати від Дніпропетровська вдвічі більше грошей, а натомість давати вдвічі більше обіцянок, і при цьому жодну з них не виконувати", - підкреслюють депутати міськради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування