У НУ-НС підтвердили, що не підтримають Портнова

Середа, 21 травня 2008, 15:22

Фракція "Наша Україна - Народна самооборона" вважає невисокими шанси Андрія Портнова очолити посаду глави Фонду державного майна.

Таку думку в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у середу висловив народний депутат, член фракції НУ-НС Роман Зварич.

"Мені здається, що не підвищує собі шанси кандидат на цій посаді, одержавши підтримку пропрезидентської фракції, якщо таким цинічним, грубим, навіть брутальним чином фактично критикує лідера (Віктор Ющенко - почесний лідер "Наший України")", - заявив він.

Водночас він відзначив, що фракцію хвилює не стільки питання призначення керівника глави ФДМ, скільки прийняття державної програми приватизації, а також на які цілі уряд має намір направляти кошти від приватизації.

У зв'язку з цим, Зварич нагадав про те, що уряд досі не виконав вимоги закону про держбюджет на 2008 рік, відповідно до якого повинні бути внесені зміни в бюджет, які передбачають, на які цілі будуть спрямовані кошти від приватизації.

Як повідомлялася, раніше глава секретаріату президента Віктор Балога заявив, що НУ-НС не підтримає кандидатуру Портнова на посаду глави ФДМ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування