Черновецький уже вирішив, що Жванія – персона нон-ґрата, а Луценко косить "під дурня"

Середа, 21 травня 2008, 22:20

Мер Києва Леонід Черновецький звинувачує прем'єра Юлію Тимошенко в співпраці з колишнім головою адміністрації Кучми Віктором Медведчуком.

"Кабінет міністрів сам перетворився на виборчий штаб, куди вже і Медведчук залучений і він не виходить з кабінету прем'єр-міністра, і "любі друзі", до речі, які були основними забудовниками в Києві", - сказав Черновецький на ТРК "Київ".

"Вони ("любі друзі") тиснули на президента. Чому він їх вигнав після заяви Зінченка? Тому що вони будували. Був тоді запис, оголошений на всю країну, коли Омельченко в кріслі мера розмовляв із президентом і говорив, що він втомився працювати на Жванію. Правда, сьогодні він його в чомусь звинувачує, що він причетний до отруєння...", - додав він.

Водночас Черновецький заявив, що Жванія є головним спонсором лідера "Народної Самооборони" Юрія Луценка "і працює з ним напряму".

"Це два партнери. Один – під дурня, ніби простий хлопець, а інший – людина, оголошена СБУ ледве не персоною нон-ґрата", - сказав він.

Як відомо, раніше генпрокурор Олександр Медведько звернувся до суду з заявою про скасування рішень, які дозволили Жванії стати громадянином України.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування