Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко хутенько здійснив ритуал перед самітом

Четвер, 22 травня 2008, 09:51

Президент Віктор Ющенко у четвер зранку поклав квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку в Києві з нагоди 147-річниці перепоховання праху Великого Кобзаря.

Про це повідомляє прес-служба президента.

У церемонії покладання квітів також взяли участь голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, голова Київської облдержадміністрації Віра Ульянченко, віце-прем'єр-міністр Іван Васюник, представники громадських організацій, діячі культури та мистецтва.

О 10:00 у четвер Ющенко виступить на відкритті Енергетичного Форуму в Києві. Цей виступ транслюватимуть у прямому ефірі НТКУ ("Перший національний") та "5 канал".

Як відомо, 22-23 травня у Києві проходитиме саміт з питань енергетичної безпеки. Як очікується, участь у роботі саміту візьмуть президенти Азербайджану, Грузії, Естонії, Латвії, Литви, Молдови, Польщі, Румунії, а також Комісар Єврокомісії з питань енергетики Андріс Пібалгс та інші особи.

Загалом саміт має намір відвідати керівництво більш ніж 30 держав, представники ООН, ОБСЄ, ЄБРР, Світового банку.

У перший день саміту, 22 травня, в Українському домі відбудеться Міжнародний енергетичний форум за участі урядових та бізнесових делегацій близько 30 країн.

Планується, що в рамках роботи форуму в цей день буде підписано низку двосторонніх документів про співробітництво в енергетичній сфері на міжкорпоративному рівні.

23 травня у секретаріаті президента України відбудеться пленарне засідання саміту з питань енергетичної безпеки, церемонія підписання документів та спільна прес-конференція президентів.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...