Партія "повії" вимагає притягнути Луценка до відповідальності

Четвер, 22 травня 2008, 11:05

Партія "Совість України", що бере участь у позачергових виборах до Київради, звертається до генпрокурора Олександра Медведька з вимогою притягнути до кримінальної відповідальності міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Причиною стало обвинувачення в проституції, офіційно розповсюджене в середу на сайті МВС на адресу однієї з кандидатів у депутати від партії, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу політсили.

"Насправді, у списку "Совісті України" присутнє ім'я Щербини Світлани Миколаївни. Ця жінка - викладач Київського міжнародного університету, аспірант, фахівець з іноземних мов. Вона ніколи не притягалася ні до адміністративної, ні до кримінальної відповідальності", - відзначається в повідомленні партії.

"Ми обурені цією безвідповідальною заявою МВС і так це не залишимо. Організатори цієї брудної піар-акції повинні відповісти за законом. На карту поставлена не тільки репутація нашої політичної сили, але честь жінки, педагога. Нашому обуренню просто немає меж", - заявила член першої "п'ятірки" на виборах від партії "Совість України", заслужений юрист України Лідія Горбунова.

За списком партії балотується також народна артистка України, відома телеведуча Тетяна Цимбал.

Разом з тим, кандидат у депутати Київради від Української партії Віталій Чернявський вважає звинувачення МВС на його адресу щодо порушення правил реєстрації іноземців спробою дискредитувати його як особистість та кандидата від Української партії.

"Підставою такої думки МВС щодо мене є адміністративне правопорушення, здійснене мною більше шести років тому. Поза тим, дане адміністративне правопорушення було звичайним бажанням етнічних українців, котрі проживали на території Кавказу і який став зоною військових дій, повернутися на Батьківщину, Україну", - цитує Чернявського Обком.

Як повідомлялося, у середу МВС опублікувало список кандидатів у мери Києва і депутати Київради, які раніше притягалися до кримінальної відповідальності. Серед них була і Світлана Щербина, яка, відповідно до повідомлення МВС, 14 разів притягалася до відповідальності за проституцію.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
22:16
Джонсон про пакет з допомогою Україні: Найкращий можливий варіант
21:57
оновленоУ частині областей оголошували повітряну тривогу. У Конотопі та Сумах чули вибухи
21:39
В порту на Одещині росіяни знищили агропродукцію, яка направлялась до Азії та Африки
21:36
Через російський обстріл передмістя Херсона загинула літня жінка
Усі новини...