Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ зняв питання Портнова. НУ-НС висунув умову

Четвер, 22 травня 2008, 12:48

Блок Юлії Тимошенко зняв з обговорення на засіданні ради коаліції питання призначення Андрія Портнова на посаду голови Фонду держмайна.

Про це повідомив журналістам член фракції "НУ-НС" Роман Зварич.

За його словами, зняття з розгляду цього питання було ініційоване самою фракцією БЮТ.

"Сам БЮТ зняв це питання", - сказав Зварич.

Водночас, як повідомив "Українській правді" лідер фракції БЮТ Іван Кириленко, БЮТ не остаточно зняв питання по Портнову, а лише відклав його розгляд до 14:00 четверга, коли буде продовжено засідання ради коаліції.

За словами Кириленка, під час вранішнього засідання НУ-НС поставив БЮТу умову, за якої підтримає звільнення Валентини Семенюк з посади голови ФДМ, якщо БЮТ відкличе свій проект постанови щодо формування конституційної комісії у Верховній Раді.

"Ми готові це зробити, оскільки зараз це не на часі. І головне, на сьогоднішній день змінити керівництво Фонду держмайна", - сказав він.

Крім того, за словами Кириленка, фракція БЮТ може погодитися не лише відкласти розгляд питання щодо конституційної комісії, а й взагалі відмовитись від нього.

Разом із тим, він нагадав, що за коаліційною угодою кожна з фракцій коаліції не має права вето на кандидатури за квотою партнера.

За його словами, на даний момент між партнерами по коаліції відбувся лише обмін думками, подальше обговорення яких буде після 14:00 цього дня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування