Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Проти Луценка готують кримінальну справу?

Четвер, 22 травня 2008, 17:44

Народний депутат від НУНС Геннадій Москаль заявляє про підготовку провокацій проти міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з боку Генпрокуратури й секретаріату президента.

Про це він повідомив на прес-конференції в четвер, повідомляють Українські новини.

"Це тільки політична розправа після виборів, які пройдуть у неділю. Наступним (після депутата Ради Давида Жванії) буде Луценко, проти якого зараз готуються широкомасштабні провокації, порушення кримінальних справ, проведення слідчих дій... з боку Генеральної прокуратури й секретаріату. Це одна банда", - сказав Москаль.

З його слів, позов Генпрокуратури щодо громадянства Жванії є безперспективним. Москаль вважає, що позбавити Жванію українського громадянства сьогодні неможливо.

Москаль також додав, що депутатська група НУНС звернулася до президента із проханням відкликати лист заступника голови секретаріату Ігоря Пукшина до Генпрокуратури щодо питання громадянства Жванії.

Як повідомлялося, Генпрокуратура 20 травня звернулася у Святошинський районний суд із проханням скасувати рішення Радянського районного суду Києва про підтвердження проживання Жванії в Україні протягом 10 років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування