Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ скаржиться, що регіонали зіштовхують їх лобами з НУНС

Четвер, 22 травня 2008, 18:27

БЮТ звинувачує Партію регіонів в підбурюванні до розвалу демократичної коаліції.

Про це сказав лідер фракції БЮТ Іван Кириленко, коментуючи зрив розгляду питання про звільнення Валентини Семенюк з посади голови ФДМ.

"Партія Регіонів робить все, щоб зіштовхнути лобами коаліцію, бо бачить, що ми готові проголосувати програму приватизації і звільнення керівництва фонду", - сказав Кириленко, коментуючи закриття сесійного засідання після того, як регіонали заблокували трибуну.

"Вони будь-якою ціною намагаються заблокувати трибуну", - додав Кириленко.

У свою чергу заступник керівника фракції НУНС Русла Князевич сказав, що Партія регіонів шукала привід, аби заблокувати трибуну через нібито відмову парламенту розглядати їх законопроект.

"Вони пропонували накласти мораторій на приватизацію до ухвалення програми приватизації, однак це не мало жодного значення, оскільки після цього ми збиралися перейти до розгляду програми приватизації", - сказав Князевич.

"Вони побачили, що в коаліції є добра воля проголосувати програму приватизації і звільнення Семенюк. Ми відчували, що вони блокуватимуть розгляд цих питань, тому що за їх ініціативою було оголошено перерву за годину до закінчення сесійного засідання", - додав Князевич.

Він попередив, що п’ятниця – це останній шанс звільнити Семенюк перед 10-денним періодом, який парламент буде працювати в округах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування