БЮТ: Керівники правоохоронних органів голослівно звинуватили БЮТ

П'ятниця, 23 травня 2008, 11:05

Блок Юлії Тимошенко звернувся до суду з приводу звинувачень прокурора міста Києва і керівника столичного СБУ у нібито причетності Блоку до підкупу киян.

Про це повідомив керівник юридичного департаменту БЮТ Володимир Пилипенко, інформує прес-служба БЮТ.

"Причиною звернення до суду стали юридично-некоректні висловлювання керівників правоохоронних органів, які голослівно, без відповідного рішення суду, фактично, звинуватили БЮТ у вчиненні злочинів", - сказав він.

Пилипенко висловив жаль, що останню крапку у агітаційній кампанії ставлять не її учасники, а правоохоронні органи, "навішуючи негативні ярлики на суб'єктів виборчого процесу".

"На жаль, всі останні дні правоохоронні органи не змогли проявити властиву їм за законом безсторонність та толерантність до учасників виборчих перегонів, тому поширивши недостовірну інформацію про Блок Юлії Тимошенко, вони тим самим внесли свій вклад у контр-агітаційну кампанію, розгорнуту проти нашого блоку", - наголосив він.

Пилипенко зауважив, що під час цієї виборчої кампанії БЮТ діяв виключно в рамках закону і використовував для агітації лише юридично-коректні засоби.

"Щодо нашого блоку та кандидата в мери Олександра Турчинова Київською територіальною виборчою комісією не винесено жодного попередження, не розглянуто і не задоволено жодної скарги", - підкреслив він, додавши при цьому, що на сьогоднішній день немає жодного рішення суду, яке б встановлювало протилежне.

"До речі, таке не можна сказати про наших політичних опонентів, які задля збереження своєї влади ідуть на відверті порушення виборчого законодавства", - сказав Пилипенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування