Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заради Яценюка Ющенко рано-раненько приїхав у Раду

П'ятниця, 23 травня 2008, 11:43

Президент Віктор Ющенко вранці в четвер, 22 травня, особисто приїхав у парламент і першим привітав спікера Арсенія Яценюка з 34-річчям.

Як пише "Сегодня", президент подарував голові Верховної Ради букет квітів і ікону Святого Арсенія.

Уже по обіді Яценюк отримав іще один подарунок від Банкової: перед вечірнім засіданням прес-секретар президента Ірина Ванникова, а також її заступник Лариса Мудрак приїхали в парламент і передали Яценюку ще один подарунок від президента – Кобзар у червоному переплетенні з портретом Шевченка на обкладинці.

Депутати привітали спікера прямо в сесійній залі, Ірина Геращенко виголосила промову і вручила йому букет червоних троянд. Вже в індивідуальному порядку Геращенко подарувала Яценюку дві книги, зазначає газета.

"Він один з небагатьох політиків, кому легко вибирати подарунок. Він дуже багато читає, тому подарунок – це тільки книга. Я подарувала йому дві – одну публіцистики, а другу – про історію мистецтв. Від фракції ми подарували йому картину", - розповіла Геращенко.

Прес-секретар спікера Андрій Жигулін повідомив "Сегодня", що в четвер увечері жодних святкових заходів не планувалося. "Ввечері в нього півторагодинна зустріч із президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим", - розповів перс-секретар Яценюка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування