Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич і Гелетей зібралися битися в рукавицях

Субота, 24 травня 2008, 13:36

Народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич заявляє про проведення переговорів щодо дати і місця свого двобою з главою Управління держохорони Валерієм Гелетеєм.

В інтерв'ю газеті "Сегодня" Шуфрич припустив, що двобій відбудеться протягом найближчих двох тижнів.

За його словами, двобій буде проходити з використанням бійцівських рукавичок.

"Неодмінною умовою проведення бою повинно бути написання Гелетеєм заяви про те, що якщо він програє, то піде у відставку з посади головного охоронця Ющенка. Цю заяву він повинен ще до бою передати незалежним секундантам, а вони вже потім віддадуть її на підпис президенту", — сказав депутат.

Він також відзначив, що не буде брати уроків у професійних бійців. "До речі, історія знає чимало прикладів, коли найбільш запеклі і професійні дуелянти програвали аматорам", — додав Шуфрич.

Разом з тим, сам Гелетей підтвердив виданню свою готовність до двобою.

"Мені здається, Шуфрич пожартував. У всякому разі, я сказав про двобій жартома. Але я готовий у будь-якому варіанті, адже я майстер спорту з самбо і дзюдо... Ваша газета може брати бій під свій патронат. Тільки час треба вибрати неробочий, хоча б пару годин вільних. Щоб сів, поїхав і зустрівся", - відзначив він.

Як пише газета, після показових виступів співробітників УДОУ в понеділок Гелетей, відповідаючи на питання журналістів, кого б він сам не проти викликати на двобій, назвав прізвище саме Шуфрича. Пізніше Шуфрич заявив, що приймає виклик.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування