БЮТ чи то виграв, чи то програв суд зі Ставнійчук

Субота, 24 травня 2008, 21:38

Блок Юлії Тимошенко вважає, що Апеляційний адміністративний суд Києва визнав недостовірною інформацію заступника голови секретаріату президента Марини Ставнійчук щодо фактів підкупу виборців БЮТом.

Про це УНІАН повідомив керівник юридичного департаменту БЮТ Володимир Пилипенко.

"Суд встановив, що інформація недостовірна. Але суд за браком часу не зміг встановити факт поширення завідомо недостовірної інформації", - сказав Пилипенко.

За його словами, наразі Ставнійчук "грає на процесуальних моментах: вдається до спроби відвести секретаріат президента від відповідальності".

Пилипенко також повідомив, що в засіданні Адміністративного суду в суботу брали участь окрім Ставнійчук співробітники Служби безпеки, "які постійно перебували у приміщенні суду і ходили по різних кабінетах".

Водночас сама Ставнійчук повідомила УНІАН, що Апеляційний адміністративний суд повністю задовольнив її скаргу на рішення Печерського районного суду Києва щодо позову БЮТ проти неї, поданого 21 травня.

"Судом постановлено, що немає ніяких підстав стверджувати, що я, Ставнійчук, завідомо знала про недостовірність документів", - сказала вона, наголосивши, що рішення суду є остаточним.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...