Кличко не вважає Турчинова ні за опонента, ні за Довгого

Неділя, 25 травня 2008, 10:15

Віталій Кличко вважає, що його блок створить коаліцію в новій Київраді з Блоком Юлії Тимошенко.

Про це він заявив після голосування у неділю.

"Коаліція буде створена з БЮТом. Ми з ними співпрацювали в минулій Київраді і сподіваюся, що будемо співпрацювати в цій", - сказав Кличко.

На запитання, хто стане секретарем Київради і чи може ним стати Олександр Турчинов, Кличко порадив тверезо дивитися на речі.

"Турчинов досвідчений політик, і йому достатньо роботи в Кабміні. Те, що Юлія Тимошенко йде до Київради, ще не означає, що вона буде депутатом чи стане її секретарем", - сказав він.

Кличко також висловив розчарування, що БЮТ, НУНС і Блоку Кличка не вдалося висунути єдиного кандидата.

"Я розчарований, що політичні сили ставлять перед собою, перш за все, політичні завдання. Я не представник політичної сили, як плацдарм і територіально-адміністративний ресурс (для майбутніх виборів)", - сказав він.

На запитання, чи розглядає він Олександра Турчинова як конкурента, Кличко відповів: "Як я можу розглядати як опонента людину, яка ніколи в Києві не працювала, не виросла в Києві, а приїхала сюди вже народним депутатом. Так, це політична фігура, але тут у нього чисто технічна функція. Як там у пісні співається: "Партия сказала "надо", комсомол ответил – "есть".

На уточнення, з ким його сила співпрацюватиме в Київраді, крім БЮТ, Кличко сказав, що готовий говорити про співпрацю з будь-якою силою, крім Блоку Черновецького. Щодо Партії регіонів, то Кличко сказав, що вони також готові до співпраці, якщо ПР не буде працювати на свої інтереси.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...