Ющенко знає, чим закінчаться вибори

Неділя, 25 травня 2008, 11:38

Президент Віктор Ющенко впевнений, що вибори Київського міського голови та до Київради відбудуться незалежно від будь-яких обставин.

Про це він сказав після голосування на виборчій дільниці в неділю.

"Вибори відбудуться, в цьому немає жодного сумніву. Незалежно від того, яка є явка, так говорить національне законодавство", - сказав президент.

На думку Ющенка, активність виборців "є характерною". "Бо коли йдеться про дострокові вибори, вони для будь-якого міста України приносять меншу активність. Виборець досить пасивно йде на додаткові вибори", - зазначив президент.

Перед голосуванням президент спитав у членів комісії, якою станом на 11:20 є явка виборців на дільниці, на що член комісії відповіла: "Приблизно 12%".

Президент також висловив переконання, що після цих виборів в Київ повернеться спокій, злагоджена робота, яка повинна бути в місцевому органі влади.

"Переконаний, що з ними (виборами) прийде стабільність. А ті політичні сили, які не володіли конструктивом ще 2-3 місяці тому, в тому числі й парламентські сили, щодо політики в Києві, повинні, мусять зробити висновки", - наголосив Ющенко.

Президент також додав, що передвиборчий процес пройшов спокійно, в тому числі в частині політичної корупції, і правоохоронні органи не допустили фальсифікації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...