Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Литвина відхрестилися від "анкетної" фальсифікації

Неділя, 25 травня 2008, 12:17

Блок Литвина заперечує інформацію про свою причетність до підкупу виборців на дільницях, яку оприлюднили представники БЮТ.

"Наша політична сила не застосовувала брудні політичні технології під час передвиборчої кампанії і не має наміру користуватися подібними методами у день голосування", - сказано у заяві прес-служби Блоку Литвина.

За даними Блоку, громадськості та правоохоронним органам БЮТ "так і не зміг надати жодних доказів, що свідчить про голослівність їхніх заяв".

"Блок Литвина підкреслює, що дестабілізація ситуації у Києві у день голосування вигідна тим політичним силам, які мають намір зірвати вибори", - сказано у заяві.

"Очевидно, що БЮТ переоцінив свої сили у цій кампанії і, відчуваючи неминучу поразку, намагається провокувати конфлікти, які не дадуть киянам здійснити волевиявлення та обрати нову владу у Києві. Блок Литвина закликає киян не піддаватися на подібні провокації", - додають у Блоці.

Як відомо, раніше у БЮТ заявляли про "тотальне скуповування голосів" представниками Блоку Литвина, зафіксовану їхніми представниками.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування