Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через Табачника регіонали наїхали на литвинівців

Неділя, 25 травня 2008, 22:45

У штабі кандидата на посаду Київського міського голови Василя Горбаля вважають, що керівник Шевченківського району Віктор Пилипишин має вибачитися за не включення представника Партії регіонів Дмитра Табачника в списки виборців на виборах мера Києва та Київради.

Раніше він не знайшов себе у списках на виборчій дільниці у Шевченківському районі, куди він прийшов віддати свій голос на київських виборах.

За словами керівника виборчого штабу кандидату у мери Горбаля Сергія Баранова-Мохорта, через цю прикрість у Дмитра Володимировича залишився "неприємний осад на душі", повідомляє УНІАН 

"Табачник 14 років проживає на вулиці Ярославів Вал в Шевченківському районі Києва. На тій виборчій дільниці він без проблем голосував на усіх попередніх виборах", - сказав Баранов-Мохорт. - Я вважаю, що голова Шевченківського району Пилипишин, який є відповідальним за якісне формування списків у своєму районі, повинен вибачитися перед Дмитром Володимировичем (Табачником)".

Як також відзначив керівник штабу Горбаля, сам Табачник вважає свою відсутність у виборчому списку цілеспрямованою акцією проти нього.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування