Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кільчицька: Перевибори в Києві не закінчились

Понеділок, 26 травня 2008, 00:13

Перевибори в Києві не закінчились, вважає другий номер списку Блоку Леоніда Черновецького на виборах до Київради Ірена Кільчицька.

"Перевибори не закінчились... Може бути фальсифікації, може бути забруднені чи ще якось зіпсовані бюлетені... Це небезпечний момент", - сказала вона в ефірі ТРК "Київ".

При цьому Кільчицька повідомила, що Блок Леоніда Черновецького буде проводити паралельний підрахунок голосів виборців на виборах мера Києва і Київради. "Безумовно, зараз це вже почнеться", - сказала вона, відповідаючи на відповідне запитання.

За словами Кільчицької, команда Черновецького як працювала, так і працює. "Перемогу не святкуємо", - зазначила вона.

На її думку, результатом цих дострокових виборів стало те, що майже втричі посилилися позиції блоку Черновецького і самого Леоніда Михайловича.

На запитання, що буде робити її політична сила, якщо результати виборів будуть відмінними від результатів екзит-полів, Кільчицька сказала: "Ми діятимемо в межах законодавства".

"Крім того, ми маємо своїх представників у дільничних комісіях, які мають попередити можливі факти фальсифікації виборів на цьому етапі", - заявила Кільчицька.

За словами Кільчицької, під час цих виборів було чимало порушень." Їх було дуже багато з самого ранку. І телефонували люди, і забирали паспорти... Якщо ми могли це фіксувати – повідомляли", - сказала Кільчицька, додавши, що були випадки, коли виносилися бюлетені за межі дільниць, "були спроби підкупу", зокрема у Деснянському районі.

"Були вчора і позавчора провокації", - зазначила Кільчицька, і розповіла, що були погрози на адресу виборців, що будинок заберуть – нібито від Черновецкого, що Житній ринок нібито буде приватизований за два-три дні командою Черновецького.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування