Політолог побачив німців під Москвою для Тимошенко і обіцяє нові проекти

Понеділок, 26 травня 2008, 00:48

Політолог Вадим Карасьов вважає, що київські вибори показали про закінчення електоральних перемог прем’єра Юлії Тимошенко.

Про це Карасьов заявив в ніч з неділі на понеділок в ефірі телеканалу Інтер.

"Закінчилася епоха електоральних перемог Тимошенко, бо з 2004 року по 2008 рік були суцільні електоральні перемоги Тимошенко. Вона ініціювала ці вибори. Але не змогла в них перемогти", - сказав Карасьов.

"Я б не казав, що це тотальна поразка. Це не Сталінград, але щось на кшталт німців під Москвою в 1941 році тут є", - додав він.

Він також додав, що НУНС програла "як сателіт БЮТ", а не НУНС Ющенка.

Щодо коаліції, він сказав, що вона існуватиме поки не стане можливою нова коаліція.

"Нової коаліції поки що не буде, бо створити її заважко в парламенті. Але будуть зміни в партійній системі", - сказав він.

"Ми бачимо, що наша Україна як третя партія свою функцію не виконала, будуть сьогодні формуватися нові політичні проекти, які почали свій рух зі столиці – це блок Черновецького, партія Катеринчука, можливо блок Литвина, який набиратиме національних обертів", - сказав він.

"Це такі нові, прагматичні, постреволюційні політичні сили, які сьогодні будуть заповнювати центриський вакуум. Це такий пул нових політичних еліт, який буде орієнтуватися скоріш за все на президента Ющенка", - зазначив Карасьов.

Карасьова вважють наближеним до секретаріату президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування