Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Горбаль оголосив себе самим чистим і прозорим

Понеділок, 26 травня 2008, 14:23

Кандидат у мери Києва Василь Горбаль заявляє, що Партія регіонів провела найбільш чесну виборчу кампанію серед усіх політичних сил.

"Партія регіонів провела найбільш позитивну кампанію, ми були єдині, хто йшов до киян з пропозицією відкритого діалогу і з щирим серцем”, - заявив Горбаль, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Однак, вважає він, цьогорічні київські вибори "перетворились на змагання у соціальному популізмі, з одного боку та на банальний підкуп киян, - з іншого".

“У Києві перемогли не політичні сили, а мережевий маркетинг”, - зазначив Горбаль.

При цьому він наголосив, що Партія регіонів продемонструвала стабільний результат, “обійшовши і блоки Омельченка, НУ-НС та “Свободу”.

"Нам можливо не вистачило тижні два часу, аби переконати більшість киян у тому, що ми єдина конструктивна сила, гідна представляти та відстоювати інтереси киян”, - сказав Горбаль.

“У будь-якому разі ми вдячні усім киянам, які підтримали нас, та усім мешканцям інших міст, які приєдналися до акції “Голосуй за своїх у Києві” і зателефонували своїм родичам чи знайомим з проханням підтримати Партію регіонів”, - додав він.

Відповідаючи на запитання, чи буде Партія регіонів оскаржувати результати виборів, Горбаль відповів “ні”.

Коментуючи можливі конфігурації більшості у майбутній Київраді, він підкреслив:

“Я проти того, аби Київрада ділилась умовно на чорних і білих, наше головне завдання відмовитися від надмірної політизації роботи Київради".

"Ми повинні працювати на киян, а кияни, про що засвідчила порівняно низька явка на цих виборах, втомилися від політики і чекають реальних кроків. Як і в попередній Київраді, Партія регіонів була налаштована на конструктивний діалог з усіма політичними силами, цей відкритий і конструктивний діалог ми пропонуватимемо і зараз”, - сказав Горбаль.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування