Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУЦЕНКО ЗАЯВЛЯЄ ПРО МОЖЛИВИЙ СИЛОВИЙ СЦЕНАРІЙ ПРОТИ НЬОГО

Вівторок, 27 травня 2008, 13:25

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що розробляється план усунення його від керівництва Міністерством внутрішніх справ.

Про це Луценко заявив у вівторок на прес-конференції.

"Єдине завдання, яке поставлено перед генпрокуратурою... висунути (Луценку) будь-яке звинувачення і відсторонити мене від займаної посади", - зазначив Луценко.

"Їх цікавить одне: захопити МВС через надумані звинувачення в службових злочинах і відсторонення від посади рішенням слідчого, який залежний не від закону, а від політики", - додав він.

"Розробляється план неправового захоплення міністерства через спеціально призначеного в.о. обов’язки міністра. В тому числі готується і силовий сценарій", - наголосив Луценко.

"Я би хотів попередити всіх, хто це розробляє, що МВС сьогодні очолює Луценко. І я буду вживати всі засоби і права, щоб далі тут працювати і виконувати те, на що мене поставила коаліція", - наголосив міністр.

Він також нагадав, що звільнити міністра може лише парламент за поданням прем’єра.

За його словами, його намагаються усунути через те, що справу щодо його бійки з мером столиці Леонідом Черновецьким було перекваліфіковано на "службовий злочин".

"Те, що (дії) перекваліфікували з статті про легкі службові ушкодження на службовий злочин, це просто сміхотворним. Це те саме, що я на засіданні РНБО закурив цигарку і мені замість 50 гривень припаяли б службовий злочин. З таким успіхом мені можна висунути звинувачення у знущанні над тваринами", - сказав він.

Луценко наголосив, що має намір виграти в суді ці справи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування