Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: "Я програв Балозі і секретаріату президента"

Вівторок, 27 травня 2008, 13:31

Міністр внутрішніх справ, лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко заявляє про те, що програв дострокові вибори у столиці главі секретаріату президента Віктору Балозі.

Про це він сказав під час брифінгу в Міністерстві внутрішніх справ у вівторок.

"Я програв Балозі київські вибори. Я чесний політик і тому завжди називаю речі своїми іменами. Я програв секретаріату президента, якому вдалося повністю знищити підтримку киян до "Нашої України – Народної самооборони", - сказав міністр.

"Це тяжкий удар по мені особисто, по перспективі "Народної самооборони", але в першу чергу - це колокольний дзвін по "Нашій Україні",... яку поклали на могильний камінь", - додав він.

Луценко, що очолив список кандидатів у депутати Київради від "НУ-НС", заявив: "Ми мусили відповісти у Києві за зраду наших же вождів".

"Я маю право на цю критику, бо ніхто не може мені дорікнути, що я був нечесним, або не підтримував у найважчих ситуаціях президента Ющенка", - зауважив міністр.

"Але я не для того був польовим командиром Майдану і не для того ризикував багато чим на посаді міністра внутрішніх справ, щоб сьогодні мною обраний президент нищив демократичні сили і ту перспективу, яку ми спільно виборювали в ході своєї політичної діяльності", - заявив Луценко.

"Я не хочу, щоб колишній "есдек" Балога повертав руками Ющенка країну в кучмізм зразка 2004 року. А дежавю 2004 року бачить кожен, хто небайдуже слідкує за розвитком політики", - додав міністр.

За словами Луценка, "часи кучмізму" йому нагадують випадки, "коли міністр питає у центрального каналу, чому розміщено дезінформацію про МВС, а мене відсилають до Віктора Балоги, який особисто курує дезінформацією і брехнею навколо діяльності МВС".

"Можу сказати одне - ні мене, ні "Народну самооборону" не залякають. Я не поступлюся принципами, які є достатньо чіткими", - заявив Луценко.

"Перше - єдина можлива демократична коаліція для розвитку країни є коаліція між БЮТ, "Нашою Україною", "Народною самообороною", але без Балоги і без його кишеньково-агресивної сили", - пояснив міністр.

"Друге - я не припиню своєї діяльності на посаді міністра внутрішніх справ", - додав Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування