Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"ЄЦ" обзиває Луценка і Тимошенко "політичними банкрутами"

Вівторок, 27 травня 2008, 14:39

Попередні результати дострокових виборів у Києві довели "політичне банкрутство" БЮТ та "Народної самооборони", заявляє "Єдиний центр".

"Провал виборчого блоку "НУ-НС" у Києві – це наслідок намагання Юрія Луценка через суто кон'юнктурні міркування прикритися брендом "Наша Україна", - йдеться у заяві партії.

"Принципові рішення він приймав без узгодження із партнерами по блоку", - наголошують в "Єдиному центрі".

У партії заявляють, що "вибори у Києві остаточно довели політичне банкрутство "Народної самооборони", а також співініціаторів цієї авантюри – БЮТ".

"В цілому це завдало значного удару по демократичній коаліції", - наголошується в заяві.

"Єдиний центр" переконаний, що "за результати виборів в столиці, які майже не змінили ситуацію в Київраді, БЮТ має нести повну відповідальність".

"Анонсоване БЮТ "очищення" Києва призвело до того, що ініціатори виборів отримали в столиці гучну поразку, а той, від кого БЮТ намагався "очистити" місто, отримав ще більший мандат довіри виборців", - заявляють у партії.

"Виправдання у програші шляхом звинувачень партнерів по демократичній коаліції та секретаріату президента є вже традиційним аргументом БЮТ", - зауважується в заяві.

"Ця політична сила продовжує втрачати підтримку виборців, не маючи дієвої програми дій як на київському рівні, так і на загальнодержавному", - пояснюють в "Єдиному центрі".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...