Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Привата" знайшлися нові медіаактиви

Вівторок, 27 травня 2008, 14:54

Президент Українського медіхолдингу Борис Ложкін підтвердив, що він є партнером співвласника ПриватБанку Генадія Боголюбова.

Про це пан Ложкін заявив під час прес-конференції, присвяченій приватному розміщенню акцій холдінгу на Франкфуртській фондовій біржі.

За його словами, стосунки холдингу з групою "Приват" почались ще у 1999 році з рівноправного партнерства в рамках "Комсомольскої правди в Україні".

"Тоді ПриватБанку належали 50% "Комсомольскої правди в Україні", а інші 50% - москоській "Комсомольскій правді". І коли вони відмовились від придбання другої половини акцій, ми зустрілись з Приватом і погодили цей проект тоді ще з паном Тігіпком", - заявив Ложкін.

За його словами, на даний момент всю частку групи "Приват" у медіапроектах УМХ викупив співвласник ПриватБанку Генадій Боголюбов.

"Це "Комсомольска правда", декілька радіостанцій та типогрфія", - повідомив Ложкін, додавши, що частка Боголюбова складає 50%.

При цьому він спростував слова іншого співвласника "Привату" Ігоря Коломойського про участь Боголюбова в журналі "Фокус".

"Журнал "Фокус" є значним зайомщиком ПриватБанку, який видав серйозний кредит на розвиток проекту. В цьому сенсі ми дійсно пов’язані з групою Приват", - сказав Ложкін.

За його словами, у нього склались "дуже гарні стосунки і з групою Приват і з Ігорем Коломойським" і не виключено, що в майбутньому будуть започатковані інші спільні проекти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування