Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО НЕ ПІДТРИМАЄ ЮЩЕНКА НА ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ ВИБОРАХ?

Вівторок, 27 травня 2008, 15:14

Прем'єр Юлія Тимошенко може не підтримати на президентських виборах кандидатуру нинішнього президента Віктора Ющенка.

Про це вона сказала в інтерв'ю журналу "Російський Newsweek".

Так відповідаючи на питання про те, чи пройшли її відносини з президентом точку неповернення, Тимошенко сказала:

"Це занадто. Я думаю, не треба поспішати робити висновки. Ми все одно будемо намагатися зберегти демократичну коаліцію, тому що на даний момент іншої альтернативи немає".

На уточнююче питання, чи є тоді шанси, що на майбутніх президентських виборах вона, як обіцяла раніше, підтримає Ющенка, Тимошенко після довгої паузи відповіла:

"Ні. Я б так не трактувала мої слова".

Вона відзначила, що "під тиском президента і заради демократичної коаліції" БЮТ проголосував за закон про Кабінет міністрів, що дає надзвичайні повноваження секретаріату президента і РНБО.

"Так зник останній докір, який президент кидав у наш бік. Але почали тягати на допити в прокуратуру чиновників, представників казначейства, членів уряду, у тому числі і керівників ФДМ, що не стали на корупційні рейки. Цих людей і їхньої родини просто замучили за дорученням президента", - додала вона.

"Мене дуже дивує, що той демократичний президент, якого весь народ, уся наша демократична команда, у тому числі і я, практично на руках внесли на посаду президента, сьогодні порушує проти нас кримінальні справи", - сказала Тимошенко.

"Він фактично репресує свою команду! Репресує за те, що ми почали реальну боротьбу проти корупції! Мені боляче, що так чинить президент", - поскаржився прем'єр.

Але в той же час Тимошенко висловила сподівання, що ще є шанс все вирішити спокійно і толерантно.

"Я в цьому упевнена. І чекаю того ж від Віктора Ющенка", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування