Регіони хочуть, щоб Луценко пішов, поки суд та справа

Вівторок, 27 травня 2008, 15:16

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повинен відмовитися від виконання службових обов'язків до завершення розслідування у справі, порушеної проти нього Генпрокуратурою, вважає народний депутат фракції Партії регіонів Ганна Герман.

"Юрій Луценко сам повинен відмовитися від службових обов'язків до завершення службового розслідування. І, якщо буде суд, до проведення суду", - сказала вона в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

За її словами, міністр, який невпинно заявляв про те, що закон один для всіх, повинен сам першим показати приклад, що це дійсно так.

Герман підкреслила, що відповідати перед законом повинні не тільки представники опозиції, але йвлади.

"Чому, наприклад, Микола Рудьковський (екс-глава Мінтрансзв’язку) за те, що літав на літаках, повинен нести відповідальність, а Луценко, який скористався своїм службовим становищем для польотів своєї родини у Крим, не повинен нести відповідальність перед законом?", - зазначила вона.

У той же час Герман повідомила, що на засіданні фракції поки не обговорювалося питання, чи будуть вони підтримувати внесення до порядку денного питання про заслуховування тимчасової слідчої комісії з розслідування зловживань з боку міністра внутрішніх справ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування