Черновецький побачив "дві гримучі змії" на шиї Тимошенко, які організували підкуп

Вівторок, 27 травня 2008, 15:52

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що Блок Юлії Тимошенко займався підкупом на київських виборах.

"Підкуп в основному здійснювався БЮТ. Тому, що ви бачили, яка кількість наметів була цієї організації тут, у Києві", - сказав Черновецький на прес-конференції у вівторок.

"Чому Луценко повинен був відповідати? Що він наробив? Одні намети у всіх місцях, без будь-яких дозволів! Це що, міністр внутрішніх справ, який мав стежити за тим, щоб не порушувався закон? Я не бажаю нікому жодних проблем, але будь-яке зловживання влади повинне бути публічно покаране", - додав він.

При цьому Черновецький зазначив, що "якщо взяти кількість наметів, це говорить про те, що гроші роздавалися просто готівкою БЮТом".

Він також заявив, що організацією підкупу виборців у БЮТ займалися Богдан Губський і екс-глава адміністрації Кучми Віктор Медведчук.

"Це організовували великі майстри з цієї справи – Медведчук і Губський. Дуже цікавий зв'язок Медведчука з Юлією Володимирівною... Це дві гримучі змії, які там сплелися", - сказав Черновецький.

"І Губський – це депутат Верховної Ради, який був членом фракції Медведчука, - він виконував у них там певну роль. Це усе вони планували. Тому що в того кандидата в мери, якого Юлія Володимирівна намагалася пролобіювати до Київради, у нього на це б не вистачило фантазії. А у них поганих, негарних, гадівливих, злих фантазій цілком достатньо", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News